ArhiTel Proiect

Welcome to Mingle!

This is a sample layout using a "Top Graphic". The background image may not appear if your theme is installed in a sub-directory, but not to worry! You can specify the path to your images from the admin.

To edit this area, go to "Appearance > Design Settings > Top Graphics".

About

  • Compania noastra activeaza cu succes pe piata de telecomunicatii incepand cu anul 2004 avand personal calificat cu experienta intre 5 – 15 ani in domeniul telecomunicatiilor (coordonator tehnic, manager proiect, jonctori fibra optica, 20 de tehnicieni pentru lucrari de telecomunicatii si cablari structurate in cladiri si scarile de bloc) echipa tanara si dinamica ce isi desfasoara activitatea cu profesionalism si devotament orientată  în principal asupra satisfactiei clientului.
  • Misiunea companiei, înca de la înfiinţare,a fost aceea de a oferi servicii de calitate la un pret competitiv.
  • De-a lungul timpului experienta acumulata insumata cu dorinta noastra de autodepasire a facut posibila realizarea unor proiecte cu care ne mandrim.
  • Aparatura si echipamentele de calitate folosite de noi sunt de ultima generatie garantand calitatea si rapiditatea executiei lucrarilor (aparate de  sudura fibra optica Fitel, Sumitomo, Fujikura, aparate de masura fibra optica Exfo –Canada, scule Hilti si Bosch pentru lucrari civile de telecomunicatii si securizari verticale/cablari structurate in scarile de bloc cu canal cablu si gaurirea palnseilor pentru retele CATV sau FTTB/FTTH).
  • Compania noastra isi propune sa contribuie la cresterea afacerii dumneavoastra, prin aplicarea experientei si a capabilitatilor tehnice ale echipei noastre de tehnicieni si consultanti si propunerea celor mai bune solutii in scopul cresterii eficientei si a productivitatii.
  • Rezultatele muncii noastre ajuta la reducerea costurilor prin eficientizarea serviciilor IT&TELECOM in compania dumneavoastra, furnizarea de solutii si personal certificat, calificat si cu experienta.
  • Satisfactia clientilor nostrii este cea mai mare multumire pentru noi, iar noi vrem sa fim multumiti.